Chinese acupunctuur massage


Deze volledige anti-stress massage heft alle blokkades op in nek en schouders. Ook bij emotioneel stress en lichamelijke stress. Wanneer de schouders en de nek vast te zitten is deze massage het de ideale behandeling last op te heffen. Deze massage zal deze zone volledig tot ontspanning brengen. Het is een volledige massage op alle acupunctuurpunten waarbij de spieren worden los gekneed en men in een volledige ontspanning komt. Deze massage duurt ruimschoots een uur waardoor men in een volledige staat van relaxatie komt. Bij alle massages worden specifieke etherische oliën gebruikt. Het zijn bovendien energetische nek en schoudermassages waardoor de energiestroom aanzienlijk verbetert wordt in het lichaam. Deze massages zijn bijzonder verlichtend voor mensen die last hebben van pijnen in de nek- en schouderregio.

Massage aan de hand van etherische oliën


Lichaamsmassages waarbij etherische oliën gebruikt worden dienen om het lichaam in een volledige staat van ontspanning te brengen. Hierbij worden alle spieren gekneed en losgemaakt. Deze massage bestaat uit relaxerende strijkbewegingen afgewisseld met handen en ellebogen en geven een volledige ontspanning aan het lichaam. Het is een massage die de bewegingsvrijheden aanzienlijk verbetert. Ook verbetert het de soepelheid van de gewrichten en de energiestroom in het lichaam waardoor men meer levensenergie verkrijgt. Uw lichaamsstroming wordt opnieuw opgang gebracht waardoor er meer energie wordt opgewekt, vermoeidheid wordt weggenomen en u zich herboren voelt.

Hand- en voetreflexologie


Hand- en voetreflexologie werkt door het stimuleren van drukpunten, dit zijn punten waar zenuwuiteinden eindigen. De voeten weerspiegelen via de reflexzones het hele lichaam. Het helpt het lichaam te ontgiften, behoud van de gezondheid, bescherming van het immuunsysteem en het ondersteunt het lichaam zichzelf te genezen. Door massage van bepaalde delen van de hand of voet wordt de eigen genezingskracht van het lichaam gestimuleerd en het immuniteitssysteem versterkt. Deze behandeling zorgt voor een betere werking van het lichaam, het is goed voor de bloedsomloop, kan hulp bieden bij hormonale stoornissen, algemene nek-, schouder- en rugklachten, spijsverteringsproblemen, slaapproblemen en angsten. Het werkt ontspannend, verlicht pijn, verbetert zenuw- en bloedtoevoer en brengt het volledige evenwicht in lichaam en geest tot stand.

Lymfedrainage en professionele gezichtsbehandeling


Heb je last van gezwollen voeten en benen en vochtophopingen in je lichaam ? Kies dan voor een professionele lymfedrainage om vocht af te drijven. De lymfedrainage bevordert de vochtdoorstroming doorheen het lymfestelsel, heft stagnaties (oedeem) op, verhoogt de immuniteit of weerstand, verlaagt stress en optimaliseert het hormonale stelsel. Manuele lymfedrainage is bijzonder aangewezen bij dikke enkels, wallen onder de ogen, herstel na ingreep, reumatische klachten, strak maken van de huid na een vermagering, oedemenen, huidaandoeningen zoalss acne, littekens, cellulitis, droge huid, wondgenezing en behandeling van opgezwollen ledematen na een zwangerschap. Wil je jezelf eens verwennen met een professionele gezichtsbehandeling en heb je het gevoel dat je er vermoeid uitziet en je wallen onder ogen heebt dan is een professionele gezichtsbehandeling met een manuele lymfedrainage zeker aan te raden. Het vocht wordt niet alleen afgedreven, het zorgt ook voor een frisser uitzicht en minder wallen onder de ogen.

Energetische massage op aanvraag


Hebt u last van andere klachten? Weet u zich geen raad meer of hebt u iets anders in gedachten? Voel je je moe en futloos ? Kies dan voor een volledige energetische lichaamsmassage. Deze worden enkel bij vrouwen gedaan. Hier worden geen erotische massages gedaan. Deze massage herbront je volledig. Graag ga ik met u op zoek naar de behandeling die het best bij u past.